Private label: uw merknaam op onze visproducten

Wilt u zich kunnen onderscheiden met onze visproducten door uw merknaam erop te voeren? Heeft u een specifiek idee met betrekking tot de verpakking of het etiket? Wij kijken graag samen met u naar de verpakkingsmogelijkheden en het voeren van uw private label op onze visproducten.


Wat is het verschil tussen heet en koud gerookte makreel?

Er is een groot verschil tussen heet en koud gerookte makreel. Het gaat niet alleen om de hittebehandeling die de vis heeft gehad. De smaakbeleving, de structuur van de vis, het zoutgehalte en het productieproces zijn totaal verschillend van elkaar.


Maatjesbokking is weer verkrijgbaar

Elk jaar even na de start van het nieuwe haring seizoen roken we op verzoek maatjesharing. De maatjesbokking bevat veel vet en is erg zacht van smaak.


Hollandse Nieuwe Haring 2017

Op woensdag 14 juni start de verkoop van de Hollandse Nieuwe Haring. De nieuwe haring is dan volop verkrijgbaar.


Makreel nu ook MSC-gecertificeerd

Vanaf januari 2017 verkopen wij alleen makreel met het Marine Stewardship Council (MSC) certificaat. Hierdoor werken we mee aan een duurzame visserij op pelagische vissoorten met een minimale milieubelasting.